top of page

Våra tjänster

Vårt verksamhetsmål är att vara en heltäckande byrå där du kan få hjälp med alla ekonomiska delar relaterade till att driva ett bolag. Vi lägger stor vikt vid att du som kund ska få den rådgivning du behöver för att känna dig säker i ditt företagande. Läs vidare nedan för att se lite mer om vilka tjänster vi erbjuder.

Bokföring

Vi sköter din löpande bokföring och använder oss framför allt av programmet Fortnox för att effektivisera arbetet.

Årsredovisning

Med oss till hjälp får du en noggrannt utförd årsredovisning att signera efter bokslut.

Bokslut

Hos oss kan du få hjälp med ditt bokslut. Vi hjälper dig att sammanställa all dokumentation och ser till att det blir inlämnat till bolagsverket i tid.

Löner

Vill du ha hjälp med lönehanteringen på ditt företag? Vi har erfarenhet av både små och stora bolag inom många olika branscher.

Deklaration

Vi gör främst bolagsdeklarationer och K10-bilagor, men vi bistår även gärna med hjälp när det kommer till din privata deklaration.

Rådgivning

Rådgivning är en väldigt väsentlig del av en redovsningskonsults arbete. Vi strävar alltid efter att vår rådgivning ska vara proaktiv och gynnsam för företaget.

Interimlösningar

Revendo erbjuder skräddarsydda interimlösningar inom ekonomi och redovisning. Vi anpassar oss till varje företags unika behov för att säkerställa noggrannhet och effektivitet. Med fokus på att underlätta ekonomiska processer strävar vi efter att vara en pålitlig partner för företag under tillväxtresan. Med Revendo får ni dedikerad och kompetent hjälp.

Handslag

Vårt digitala arbetssätt

Hos oss har du möjligheten att få hjälp oavsett var du befinner dig. Som kund har du möjlighet att ha hela eller delar av kontakten med oss digitalt.

Vi arbetar aktivt med digitalisering i ekonomiarbetet men självklart är det upp till dig hur digital du vill vara.

accountec logga.png
bottom of page